'Orang yang ingin BERJAYA, datangnya dari orang yang biasa-biasa dan akan jadi orang yang LUARBIASA'

JAGALAH PERIBADIMU, BIAR IA INDAH TERPELIHARA MEWANGI DENGAN KUNTUMAN IMAN YANG BERKEMBANG MEKAR DISALUT TAQWA KEPADA ALLAH YANG MAHA PENGAMPUN.

"Ilmu itu PELITA hidup, belajar dalam belajar...
belajar kerana ALLAH dan RASULNYA :) "

Thursday, 10 August 2017

Wafa baru muncul..

Assalammualaikum WRT

Alhamdulillah baru dapat bersua, tk tau berapa lama da tk login blog, bru ingt password yang betul. 1st skali saya minta maaf sebab lama tak update apa2 status saya di blog. Alhamdulillah saya skrg telah masuk ke alam pekerjaan. Lebih kurang 2 tahun sudah lah berkhidmat sebagai 'cik misi'.. hahaa.. And da menjadi isteri orang pada 17 December 2016. OMG, tak sangka semua berlalu begitu cepat. Pejam celik pejam celik, kehidupan berubah 360 darjah.

Agak lama juga la tak mencarut dalam blog saya ni, walaupun rasanya mungkin tiada org yg baca >.<
abaikan ja la.. blog saya, suka hati saya nak luah apa-apa.. haha
hmm..apa lagi ya nak dicakap?? jrang suda buat penulisan kan. SO agak kekok lah utk bercerita. InshaaAllah lepas ni kalau ada masa saya akan cuba share apa-apa benda yang berfaedah utk bacaan bersama. Itu sajalah setakat ini. DI sini saya sertakan gambar terbaru saya >.<
Bersama suami time kahwin dulu. tapi wajah saya kaburkan sebab saya da mula berjinak-jinak dgn dunia niqabis..hehe, doakan saya moga istiqomah =)


*doakan moga rumah tangga kami berkekalan hingga ke jannah =)
17 December 2016

No comments:

Post a Comment